Sneeuwschool

Sneeuwschool

En eindigen zoals begonnen we.

BerichtjesPosted by Joris Tue, January 16, 2018 13:49:55
Namelijk met een kleine kink in de kabel. Of beter gezegd in de kabelbaan. Maar daarover straks meer.

Na een ochtend van inpakken en opruimen maakten we tijd om de jarigen te vieren. Romeo en Anouche werden in de bloemetjes gezet en we hielden een kleine receptie voor het hotel. Ook de jaarlijkse sneeuwbalwerpwedstrijd werd gehouden. Er wordt beweerd dat 6C won met maar liefst negen rake treffers op meester Tom en juf Céline. Maar u weet ook dat het 2018 is en dat men best niet alles zomaar gelooft.
We zouden onze heerlijke periode hier afsluiten met een laatste skiles maar net als bij de start kwam er een kleine kink in de kabel. In dit geval de kabelbaan. Wegens een technisch defect werd de skiles afgelast. Een jammere zaak maar we wilden nu ook niet vastzitten in zo'n lift. Daar kan men geen spaghetti voor ons maken.
Trouwens, nu hoeven we onze ski's niet zelf naar beneden te dragen. Elk nadeel heb z'n voordeel, wist Johan Cruijff reeds.

Dan maar naar buiten trekken voor een gezonde dosis sneeuwpret. We sleeën er nog een laatste keer op los. Wie zijn of haar been nog wilde breken tijdens de laatste skiles krijgt dus een herkansing. Maar laat dat toch maar uit.

We sluiten hier voorlopig af. Vanavond verwittigen we de directeur wanneer we ons op de trein installeren. Dat zou rond 20u moeten zijn. Zodra we weer wakker en binnen de Europese Unie zijn, kunnen we u zonder ridicule roamingkosten op de hoogte houden van ons tijdschema.

Maar nu gaan we nog een laatste keer genieten van het zalige Zinal. Dank u wel Zinal voor de zon, de heerlijke sneeuw en de gezellige sfeer. Je bent al even prachtig als je koeien.