Sneeuwschool

Sneeuwschool

das Gepäck, der Schlitten, der Ski, der Bus...

BerichtjesPosted by Joris Tue, January 17, 2017 11:44:53
...und die Sonne!

Hier zijn we dan! Vroeger dan anders. Dat heeft uiteraard te maken met onze laatste dag hier. Wij danken de Zwitserse meteorologische dienst voor de zon die ons droef gemoed toch enigszins probeert te verdrijven.
Momenteel zijn (bijna) alle koffers weer ingepakt. Net zo ordelijk als bij het vertrek. Enfin, dat denken we toch. Alles past er opnieuw in dus dat zal dan wel.
Het inpakken verliep best wel vlot. Complimenten voor uw koters. Wat hopeloos leek bij aanvang...
...zag er niet veel later al heel anders uit:
Dan konden we nog wel even de sleetjes bovenhalen. Het heuveltje voor het hotel werd al snel omgetoverd tot de Stanislasseralp, alwaar meerdere bobsleepistes, professioneel onderhouden door een team pistepreparateurs, voor de nodige pret zorgden.
Straks volgt nog een laatste skiles. Daarna zeggen we vaarwel aan dit mooie hotel en de fijne mensen die er werken. Zo ook aan Dirk, onze nachtwaker en medegangbewoner. We bedanken hem voor de goede zorgen en wensen hem slaapwel. Hij heeft zijn pyjamake al aan.
Wij proberen vanavond op de bus wat slaap te krijgen. Franky zal ons weer met al zijn ervaring over de Europese wegen loodsen. Al twijfelt hij aan het aankomstuur van 05.45u. Iets later lijkt hem realistischer. We houden u in ieder geval op de hoogte.

Tot morgen, lieve thuisfront. Wij komen eraan. Maar laat ons nog één dagje genieten in dit prachtige dorp. Wauw wauw Wengen!